Missie & visie

BOW, dat wordt uitgesproken als het Franse ‘beau’, is er als psychologisch adviesbureau op gericht om het mooiste uit mensen naar boven te halen. Met een persoonlijke, doortastende, doelgerichte en constructieve aanpak weet BOW een organisatie handvatten te bieden om een medewerker verder tot bloei te laten komen. Want alleen wanneer bekend is over welke talenten een medewerker beschikt, kan deze floreren en een significante bijdrage leveren aan het behalen van de doelstellingen van een organisatie. De bloesem als beeldmerk, symboliseert dan ook de missie van BOW.

 

Naast de bloesem staat de strik centraal in de filosofie van BOW. BOW, de Engelse benaming van ‘strik’, draagt de visie uit dat een assessment of een coachingstraject kunnen worden gezien als een ‘cadeautje’ dat uitgepakt dient te worden om zo tot de kern van iemands persoonsprofiel te kunnen komen.

 

BOW kijkt er naar uit om samen met u aan de slag te gaan, zodat er een juiste voedingsbodem kan worden gecreëerd waarop zowel de organisatie als de medewerker kunnen groeien en bloeien!

“Een organisatie floreert dankzij de groei en bloei van haar mede­werkers."