Nieuws

Februari 2017

Het is feest: van de 14 jaar werkzaam te zijn op het gebied van assessments, coaching en loopbaanadvies, bestaat BOW deze maand 3 jaar! Trots!

 

Januari 2017

Een nieuw jaar is begonnen. Een jaar vol nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen... BOW denkt graag met u mee in het realiseren van uw werkgerelateerde dromen! Op naar een BOW 2017!

 

December 2016

BOW sluit het jaar 2016 met een positief gevoel af! BOW is erg dankbaar voor de mooie opdrachten op het gebied van assessments en coaching, zelfs internationaal! Het jaar 2017 belooft wederom succesvol te worden. Want BOW gaat de samenwerking met psychologen vanuit de geestelijke gezondheidszorg intensiveren. Dit betekent dat BOW steeds vaker zal worden ingezet bij het behandelen van klinische klachten zoals burn-out. Hiermee kunnen we nog breder met u meedenken als het gaat om personele vraagstukken.

 

November 2016

BOW breidt zich uit! Marleen Anneveldt is als Toegepast Psycholoog i.o. een waardevolle aanwinst voor de organisatie. Zij gaat de komende maanden onderzoeken wat de wensen van opdrachtgevers en kandidaten zijn als het gaat om een assessment rapportage. Wat maakt dat u een rapport met veel plezier en interesse leest? Deel uw mening en mail ons via: info@bowadvies.nl.